Evenementen

Evenementen

WOENSDAG 21 FEBRUARI 2018

18:30
naast ons dagelijks modern arabische avondkaart organiseren wij 1 keer per kwartaal ook een echte traditionele Marokkaanse avond.
een avondvullend programma met diner,  livemuziek en natuurlijk mag een sierlijke buikdans act op deze avond ook niet ontbreken!

 

meer info & reserveren

 

Arabic Night

arabic night

Altijd al eens willen ervaren hoe een traditionele Arabische avond eruit ziet, maar dat tripje Marrakech staat helaas nog niet op de planning? Kom dan gezellig naar ons restaurant en beleef samen met je gezelschap een echt origineel avondje uit op onze georganiseerde ‘ARABIC NIGHT’!

klassieke Arabische live muziek

Obbay Salloum (pianist) is 21 jaar oud. Hij startte zijn studie aan het conservatorium in Homs (Syrië), en nu studeert hij aan het Vrije Universiteit Amsterdam. Obbay heeft onder andere met het Adonia-trio gespeeld in het concertgebouw van Amsterdam en meegedaan aan diverse festivals in Nederland. Hij speelde afgelopen jaar in Nederlands grootste producties zoals in in Paradiso Amsterdam tot aan het televisieprogramma van Paul de Leeuw op NPOI.

Nazeer abdulhai (Ud) speler, 24 jaar oud. Hij studeerde muziek aan het conservatorium in Homs-Syrië, en heeft ‘Ottoman music’ vervoldg aan het conservatorium in Rotterdam (Codarts).

Hij trad  onder meer op met het Nederlands Blazers Ensemble en werkte mee aan het laatste album van Paul de Leeuw.

Obbay en Nazeer gaan muziek spelen uit de cultuur van het Midden-Oosten.

 

buikdansshow by Amira
Amira is een betoverende buikdanseres met meer dan 15 jaar ervaring. Zij danst wekelijks in diverse, bekende Arabische restaurants en geeft buikdansles in Haarlem. Voor meer info: www.amirahaarlem.nl

WOENSDAG 21 FEBRUARI 2018

  


 INLOOP 18:00 | AANVANG 18:30

Reserveer nu alvast voor 21 februari 2018